Avtomatska vrata

Razmišljate o vgradnji novih garažnih vrat?
Želite prihraniti pri prostoru pred garažo in si zato ogledujete različne vrste garažnih vrat?
Vaša garažna vrata, dobro vidna z vaše ulice, predstavljajo arhitekturni element hiše. Poleg praktičnosti in prihranka prostora pred garažo so dvižna garažna vrata in drsna garažna vrata primerna rešitev tudi z vidika oblikovne dovršenosti zunanje podobe vašega doma.

V AVelis vam nudimo brezplačen obisk na terenu in strokovno svetovanje, z raznoliko izbiro površin in barv za vse tipe garažnih in industrijskih vrat.

Nudimo vam različne vrste vrat:
 • dvižna garažna vrata,
 • dvižna sekcijska garažna ali industrijska vrata,
 • stranska sekcijska garažna,
 • navojna, rolo garažna ali industrijska vrata,
 • drsna garažna vrata,
 • garažna vrata z osebnim prehodom

Katera avtomatska garažna vrata izbrati?

Dodatno praktično vrednost nudijo avtomatska garažna vrata.
Dvižna in dvižna sekcijska garažna vrata se dvignejo v celoti pod strop garaže.
Stranska drsna garažna vrata so primerna predvsem za nižje garaže. Po montaži strop ostane prost.
Pri svetovanju na terenu smo tako pozorni tudi na električno napeljavo, luči in morebitne druge elemente v stropu garaže.
Pokličite nas in naši strokovnjaki vam bodo pri izbiri z veseljem svetovali.

Sekcijska garažna vrata ali rolo garažna vrata?

V podjetju AVelis vam nudimo sekcijska garažna vrata in rolo garažna vrata različnih barv ter površin. Sekcijska vrata so moderna predvsem v zasebnih domovih zaradi raznolikosti izvedbe, stabilnosti, izolacije in enostavnega upravljanja. Sekcijska garažna vrata so trpežna in varna. Rolo garažna vrata pa priporočamo za garaže, kjer ni možno montirati dvižna vrata zaradi ovir na stropu.

Kvalitetna dvižna garažna in industrijska vrata proizvajalca Hormann!

ZAKAJ izbrati vrata Hormann:

 • vrhunska kakovost, dovršene podrobnosti, lep izgled
 • dolga življenjska doba,
 • inovativni proizvodi,
 • zagotovljen servis in rezervni deli za garažna vrata,
 • 10-letna garancija na garažna vrata,
 • 5-letna garancija na motorne pogone

Zakaj izbrati pogone garažnih vrat Hörmann?

VARNO

Samo pri Hörmannu imajo garažna vrata serijsko vgrajeno varovalo pred nasilnim dvigovanjem. Ko so vrata zaprta se varovalo avtomatsko zaskoči. Vrata so tako v trenutku fiksno zapahnjena in zaščitena pred dvigovanjem. V nasprotju s pogoni drugih proizvajalcev je zapahnitev popolnoma mehanska. To pomeni, da je prav tako učinkovita v primeru izpada električnega toka.

ZANESLJIVO

Zanesljiva izklopna avtomatika varno ustavi vrata v primeru nenadne ovire. Za dodatno zaščito in varnost priporočamo vgradnjo fotocelice*. Delovanje vrat Hörmann je brezhibno. Garažna vrata se odpirajo in zapirajo mehko in tiho. Faze zagona in ustavitve lahko individualno nastavite.

TURBO HITRO

Pogoni garažnih vrat Hörmann zagotavljajo hitro in tekoče odpiranje ter zapiranje vaših garažnih vrat. Sedaj pogon SupraMatic zagotavlja do 50% večjo hitrost odpiranja sekcijskih garažnih vrat, kar pomeni večjo varnost in manj stresa pri dovozu v garažo, ki leži ob zelo prometni cesti.

CERTIFICIRANO

Hörmann pogoni garažnih vrat so optimalno usklajeni s Hörmann sekcijskimi garažnimi vrati ter preizkušeni in certificirani pri uradu TÜV Nord v skladu z Direktivo TTZ „Protivlomna zaščita za garažna vrata“.Dvižna garažna vrata in drsna garažna vrata vam tudi servisiramo ter vzdržujemo. Odločite se lahko za garažna vrata za ročno odpiranje ali za avtomatska vrata na motorni pogon. Pogoni za garažna vrata so vključeni v naši ponudbi.
Hormann