Avtomatska vrata

Dvoriščna avtomatska vrata so široko razširjena. Nudimo pogone za avtomatska krilna vrata in avtomatska drsna vrata za različne teže dvoriščnih vrat. Tako pogoni za krilna vrata kot tisti za dvoriščna so produkti priznanih znamk Genius, FAAC, CAME in Key.

Drsna dvoriščna vrata so izjemna!

Če si želite ugodja, varnosti in praktičnosti, so dvoriščna vrata narejena prav za vas!

  • Dvoriščna vrata,
  • kovana dvoriščna vrata,
  • dvokrilna dvoriščna vrata,
  • enokrilna dvoriščna vrata,
  • enokrilna, drsna, dvoriščna vrata,
  • dvokrilna, drsna, dvoriščna vrata,
  • teleskopska, drsna, dvoriščna vrata
  • drsna, samonosna dvoriščna vrata ali kakšna druga,

so zelo primerna za podjetnike, ki si želijo dobre zaščite za svoje podjetje in zaposlene v njem.

Omenjena dvoriščna vrata pa so priročna tudi za zasebne hiše, saj ni varnost nikdar odveč, pa tudi zasebnost je s tem več kot zagotovljena.
Za udobnost pa poskrbimo mi, saj vam taka vrata avtomatiziramo, opremimo s sistemom za samodejno zapiranje in odpiranje in omogočimo njihovo upravljanje zgolj s pritiskom na gumb.
Priporočamo se za ogled na terenu, saj samo s pravilno izbranim pogonom vam bo zagotovljeno dolgotrajno in predvsem varno delovanje.

Krilna dvoriščna vrata za varnost in lep videz vašega doma

Krilna dvoriščna vrata so klasična dvoriščna vrata. Krilna dvoriščna vrata je možno prav tako zapirati in odpirati ročno, lahko pa si prihranite nevšečnosti, recimo vstajanje iz avtomobila, saj so vam po ugodnih cenah na voljo pogoni za dvoriščna vrata za avtomatsko odpiranje in zapiranje.
Za slednje poskrbijo predvsem avtomatske zapornice, ki so vam na voljo v številnih različicah. Dvoriščna vrata z veseljem izdelamo z uporabo različnih materialov po vašem okusu ter v dimenzijah, barvah in oblikah, ki se bodo najbolj prilegale vašemu domu in vrtu. Krilna dvoriščna vrata imajo lahko osebni prehod, pri katerem je ravno tako možna avtomatizacija, kar dodatno prispeva k povečanju vašega lagodja.

Obiščemo vas na terenu in vam tako bolje svetujemo glede izbire.

Vsa avtomatska vrata vam lahko tudi montiramo in servisiramo.

Torej, pridite k nam, dvoriščna vrata vas že čakajo, naša zanesljivost in strokovnost pa prav tako!

Genuis gates                FAAC             Came                   Key automation