Avtomatska vrata

Nudimo vam tudi vedno bolj priljubljene avtomatske zapornice.

Avtomatske zapornice so hitra in preprosta rešitev za urejanje prometa, za varovanje garaž in omejitev parkirišč. Zapornice nadzorujejo vhod in izhod iz parkirišč, dovozov, dvorišč, šol, parkirinih hiš, itd.

Prednosti avtomatske zapornice oz. rampe


Če želimo omejiti vhod na dvorišča ali parkirišča, je idealna rešitev postavitev avtomatske zapornice. Tako poskrbimo, da je prostor dostopen samo tistim, ki imajo upravljalnik rampe in nikomur drugemu. Velika prednost je avtomatika zapornice, ki omogoča odpiranje z daljinskimi upravljalci, karitcami, žetoni, ključavnicami, stikali ali domofoni. Tako lahko z zapornico upravljamo kar iz avta. Zapornica deluje tudi v primeru, da pride do izpada elektrike, saj imajo rampe vrtljivo ročico, s katero sprostie mehanizem in ročno dvignete zapornico. Sicer pa imajo vse avtomatske zapornice elektromehanske sisteme z napajalno napetostjo 24V ali 230V.

Zapornica lahko vsebuje svetlobne elemente.
Avtomatske zapornice se razlikujejo po dolžini letev, barvi ohišja in času odpiranja. Rampe se odprejo v nekaj sekundah, pri različnih modelih se čas razlikuje le za sekundo ali dve. Zapornice imajo lahko tudi svetlobne elemente, kot so LED diode ali  luči, ki utripajo, medtem ko je zapornica aktivna. Nekateri najnovejši modeli zapornic so opremljeni tudi s sončnimi celicami in tako pripomorejo k zmanjšanju porabe električne energije in skrbi za čistejše okolje.

Avtomatske zapornice – svetovanje, montažo, servisiranje in rezervni deli za zapornice.

Pri podjetju AVelis ponujamo kvalitetne in estetske avtomatske zapornice proizvajalcev Genius in Key. Na vašo željo opravimo tudi obisk na terenu, da vam lažje svetujemo pri izbiri prave rampe, glede na vaše potrebe, želje in okolico. Tudi za montažo zapornice vam ni potrebno skrbeti, saj pri AVelis-u poskrbimo tudi za to. Zapornice imajo dolgo življenjsko dobo in zahtevajo zelo malo vzdrževanja. V primeru, da se kaj pokvari, vam zagotavljamo servisiranje in vzdrževanje. Na voljo so vam tudi rezervni deli za zapornice. Ponujamo tudi izdelavo avtomatike za različne potrebe – avtomatske zapornice, drsna dvoriščna vrata, dvižna garažna vrata in druga vrata ter projektiranje.
Genuis gates